• Chiropractica este utilizata pentru a remedia deficientele si blocajele legate de sistemul osos, muscular si nervos. Aceasta terapie se concentreaza pe capacitatea corpului de a se regla si vindeca singur.

• Chiropractica este o terapie alternativa utilizata cu succes in tratarea unor afectiuni ale sistemului nervos, osos, muscular reprezentand manipularea articulatiilor de catre chiropractor.

In ce consta o sedinta de chiropractica?
+ Primul examen chiropractic include o investigatie completa a coloanei vertebrale si anamneza (istoricul medical) pacientului. Terapeutul va analiza zona dureroasa prin observare si palpare. De asemenea, in unele cazuri, se vor realiza anumite analize pentru a exclude o cauza infectioasa sau alte probleme de sanatate care pot necesita un alt tip de tratament.

• Chiropractica (numita si chiroterapie) este utilizata pentru remedierea deficientelor si blocajelor legate de sistemele osos, muscular si nervos;

• Are drept scop manipularea vertebrala, combaterea blocajelor si restabilirea echilibrului fiziologic;

• Contribuie la corectarea tulburarilor biomecanice care afecteaza pozitia corpului, mobilitatea, circulatia sangvina si tonusul muscular si la reducerea durerilor cauzate de o inflamatie provocata de o miscare repetata;

• Denumirea tehnicii vine de la cuvantul grecesc chiros (mana). Tehnica reprezinta manipularea articulatiilor si vertebrelor cu ajutorul mainilor.

•  Manipularea chiropractica este adeseori insotita de un zgomot specific denumit cracment, realizat la nivelul acelei articulatii;

• Datorita pozitiilor gresite pe care le adoptam in timpul zilei si al noptii, la birou, la volan, articulatiile se deplaseaza de la locul lor, apar contracturi musculare care mentin aceste dereglari de la normal si daca acestea persista, dupa un timp apar posturi vicioase (apar aproape la toata lumea, dar asta nu inseamna ca suntem bolnavi);

• Datorita activitatii zilnice, suprasolicitarii la efort prelungit, greutatii excesive, coloana vertebrala are nevoie de elongatii respectiv manipulari ale unor segmente a acesteia;

• Tehnica este folosita si in devieri si deformari ale coloanei vertebrale pentru ameliorarea simptomelor;

• Cabinetul Chiroplus a fost infiintat in 2021 de catre specialistul Razvan Gherman din dorinta de a ajuta cat mai multe persoane sa isi recapete mobilitatea corpului.

• Trateaza eficient durerile articulatiilor, dar profita si de celelalte beneficii pe care Chiropractica le ofera;

• Incearca si tu terapia cu rezultate imediate!

 

• Beneficiile chiropracticii:
+ Mentine un echilibru optim intre corp si creier;
+ Avand la baza idee conform careia corpul se poate vindeca doar atunci cand sistemul osos are o aliniere corecta, fapt ce determina functionarea oprima si a sistemului nervos, chiropractica este responsabila cu armonizarea acestor doua sisteme interconectate si interdependente astfel incat miscarea corpului sa devina usoara, placuta, fireasca.
+ Aliniarea incorecta a vertebrelor poate cauza disconfort sporit, dureri si chiar afectiuni grave. Reiesind din aceasta situatie, chiropractica va corecta pozitia vertebrelor, reusind in acest mod sa redea mobilitate si elasticitate corpului. Mai mult decat atat, chiropratica este o metoda buna de tratament pentru afectiuni precum discopatii, protruzii, hernii de disc.
+ Fiind o terapie asociata medicinei alternative, chiropractica ajuta nu doar la ameliorarea durerilor, ci reprezinta si o metoda de tratament pentru multe dintre afectiunile corelate cu sistemul locomotor.
+ Ritmul alert al vietii moderne produce oboseala si stres nu doar la nivel psihic, ci si la nivel fizic. Orele petrecute la biroului, fara pauze si, de cele mai multe ori, nu pe scaune ergonomice cauzeaza stresul si oboseala muschilor spinali. Chiropractica ajuta la combaterea stresului provocat de acesti factori nocivi, redand muschilor flexibilitatea si starea de relaxare.
+ Pozitia incorecta este o situatie frecvent intalnita. Desi, adesea, este tratata superficial, aceasta poate fi raspunzatoare de dezvoltarea unor afectiuni grave ale coloanei vertebrale.
+ In general, oamenii ajung sa constientizeze o afectiune si sa ia masurile necesare doar atunci cand starea patologica cere acest lucru. Din pacate, aceasta abordare nu este una constructiva, dar, din fericire, tot mai multi romani devin mai responsabili si mai atenti la sanatatea lor. In acest mod, chiropractica ne poate ajuta sa ne educam corpul si mintea, sa adoptam mai multe obiceiuri bune, care ne aduc energie si vitalitate.

Contraindicatiile chiropracticii:
+ Osteoporoza severa;
+ Fracturi vertebrale;
+ Coasta cervicala;
+ Cancer.

CHIROPLUS

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea CHIROPLUS.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la CHIROPLUS COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

ATENTIE!!! Dupa ce ai intrat in posesia voucherului de preferat este sa te programezi online: Click aici.

Tratează și elimină durerile de spate • ChiroPlus

Pachetul oferit de Cabinetul ChiroPlus include Consultație inițială + Ședințe la alegere de Chiropractica de 45 Minute pentru recăpătarea mobilității la nivelul spatelui. Alege să iți corectezi poziția corpului și să ai o mobilitate mai bună!
1274 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.