• Epilare definitivă LASER este o tehnologie revoluționară, mult mai sigură și mai eficientă decât vechea metodă IPL;

• Principiul pe care se bazează epilarea definitivă cu LASER are la bază capacitatea melaninei din firul de păr de a absorbi lumina. Odată intrată în contact cu firul de păr această lumină generează căldură, care se difuzează termic spre exterior în foliculul de păr distrugându-l.

• Pentru o epilare definitivă de succes avem nevoie să se distrugă și foliculul de păr, nu doar firul. De asemenea, este importantă și înțelegerea ciclul de creștere al părului. Asftel, avem 3 faze de creștere: anagen (faza de creștere activă, cu firul de păr atașat la papila dermică), catagen (creșterea firului de păr este oprită, dar firul este incă alimentat de papilă) și telogen (creșterea incetează, firul de păr se desprinde de papilă și cade). Dintre acestea, faza de succes e cea anagenă, respectiv când firul de păr este atașat incă de rădăcină și este foarte aproape de suprafața pielii.

• De asemenea, este importantă alegerea filtrului potrivit pentru a efectua această procedură, pentru a nu afecta alți cromofori, respectiv pentru a limită acțiunea aparatului doar la firul de păr. Totuși, pentru ca procedura să se desfăsoare în deplină sigurantă, folosim un gel de ecografie, care are rolul de a proteja pielea.

• În plus, fiindcă tratamentul se bazează pe melanină, respectiv pe culoare, cu cât această este mai intensă, cu atât preia mai bine căldura.

• Așadar, un fir de păr închis la culoare generează mai multă căldură, la fel și o piele inchisă la culoare; astfel, senzația neplăcută ar putea fi mai intensă. Dar nu este! Asta se intamplă fiindcă aparatul are incorporat un sistem propriu de răcire și pentru că noi reglăm intensitatea energiei în funcție de sensibilitatea fiecărei cliente.

• Astfel, tratamentul este confortabil chiar și pentru cea mai sensibilă persoană. Ce este important la fiecare terapie este atingerea unui end-point. Adică mirosul de păr ars. Acesta este un end-point care ne indică succesul terapiei. Mai există incă două end-point-uri: edem și eritem, respectiv roseată în zona tratată și niște mici umflături la foliculele firelor de păr; acestea două apar preponderent la persoanele cu pielea mai sensibilă și sunt defapt garanția obținerii efectului dorit, respectiv distrugerea rădăcinii firului de păr.

• Prin tratamentul de epilare definitivă se obține distrugerea permanență a rădăcinilor de păr în procent de maxim 95% pentru femei și 75% pentru bărbați;

• Numărul ședințelor depinde de culoarea firului de păr și a pielii, zona de tratament și factori genetici individuali. Dar este general acceptat ca o medie de 6-8 ședințe dă rezultatele așteptate;

Epilare definitivă LASER:

+ Pentru că este mai rentabilă decât epilarea clasică din punct de vedere al prețului;
+ Cauzează mai puțin disconfort pentru pielea ta;
+ O ședință de epilare definitivă durează mai puțin decât o ședința de epilare clasică;
+ Pentru că este mai sigură și mai igienică;
+ Pentru că nu există riscuri de infecții cauzate de firele de păr crescute în piele;

Ce trebuie să știi înainte de prima ta sedintă de epilare definitivă?
-> Părul trebuie să fie ras cu 1-2 zile înainte de programare și să nu fi fost smuls cu mai puțin de 3 săptămani în urmă.
-> Intervalul mediu dintre tratamente trebuie să fie de 6-8 săptămani. Un interval mai mic de 3 săptămani nu este indicat fiindcă ar putea produce arsuri.
-> Numărul necesar de tratamente variază de la o persoană la alta; totuși o medie ar fi de 6-8 tratamente (la inghinal și axilă sunt necesare mai puține tratamente, iar la față mai multe)
-> Și după terminarea protocolului ar mai putea fi necesare ședințe de întreținere și asta fiindcă nu toate rădăcinile de păr au fire la exterior, ceea ce face imposibilă distrugerea lor. E posibil că după câteva luni să inceapă să mai apară câte un fir de păr la suprafața pielii; acela este provenit dintr-o rădăcină care fusese latentă în timpul protocolului de epilare definitivă.

• Salonul Cherry Beauty Lounge a luat naștere din dorința de fi alături de femeile care-și doresc un plus de sănătate și frumusețe;

• Salonul Cherry Beauty Lounge este alături de voi pentru a vă ajuta să fiți mulțumite de felul în care arătați și pentru a vă spori atu-urile în fața provocărilor de fiecare zi;

• Te simți mult mai sigură pe tine și mai frumoasă atunci când poți îmbrăca hainele preferate, fără să te gândești la aspectul neplăcut al firelor de păr.

• Încă de la prima ședință efectele sunt vizibile!

 

 

Deși avem filtru special pentru pielea bronzată, noi îți recomandăm să te ferești de soare în zonele pe care urmează să îți faci epilare definitivă;

Deși nu este contraindicată în sarcină sau alăptare, epilare definitivă făcută în aceste perioade s-ar putea să necesite mai multe ședințe;

Cherry Beauty Lounge

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Cherry Beauty Lounge.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Cherry Beauty Lounge COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Pachete de Epilare Definitivă LASER Premium • Cherry Beauty Lounge

Cherry Beauty Lounge oferă ședințe de Epilare Definitivă SPL cu aparatul BTL EXILITE. Epilarea Definitivă SPL reprezintă modalitatea cea mai usoară și mai sigură de a avea o piele mătăsoasă mereu!
863 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.