• Alege să redai frumusețea buzelor, ochilor sau a sprâncenelor cu pachetele oferite de Salonul Ciornea Anca PMU Academy, efectuate de Meșter Emilia;

De ce să alegi Micropigmentarea?
+ Sprâncenele reprezintă 80% din fizionomia feței;
+ Forma sprâncenelor este cea care îți pune fizionomia în valoare;
+ Aspectul acestora îți poate evidenția privirea sau te poate face să pari încruntată;
+ Există măsurători pentru a obține sprâncene ideale, însă acestea se potrivesc doar chipurilor perfecte.
+ Aproximativ 30% din femei pot beneficia de aceste măsurători, pentru restul avem nevoie de viziune, imaginație și experiență;
Meșter Emilia nu recomandă șabloanele, recomandă sprâncenele care să evidențieze frumos fiecare chip;
+ Aici găsești și varianta de stilizare sprâncene care include: pensat și vopsit. Stilizarea este recomandată la aproximativ 2-4 săptămâni, în funcție de fiecare persoană în parte;
+ Micropigmentarea este destinată persoanelor care nu au suficiente fire de păr în sprâncene;
+ Micropigmentarea trebuie realizată anual;

• Microblading-ul este o metodă manuală de micropigmentare a sprâncenelor care corectează și pune în evidență forma acestora. Rezultatul procedurii de microblading realizat de tehnicienii Ciornea Anca PMU Academy este unul foarte natural, care nu dă senzația că pe zona respectivă ar exista un tatuaj.

• Sprâncene powder- efectul pudrat cu siguranță poate fi unul dintre atuurile frumuseții tale atunci când vine vorba de a avea un look fresh la orice oră din zi sau noapte. Această nouă tehnică a machiajului semipermanent te poate ajuta să ai sprâncenele perfecte la care ai visat dintotdeauna, dar cu cel mai natural aspect pe care îl poate oferi o tehnică de machiaj semipermanent.

• Tehnica Corecției este destinată persoanelor care doresc să corecteze un tatuaj inițial executat în altă parte sau executat greșit.

• Tehnica de îndepărtare este o soluție de îndepărtare a machiajului permanent nedorit.

Micropigmentare contur ochi:
+ Poți alege între un contur fin, delicat și romantic sau unul mai pronunțat, mai dramatic cu efect de lifting al pleoapelor.
+ Ca parte a procesului de îmbătrânire dar și din cauze ereditare, pleoapele superioare se pot lăsa dar pentru a combate acest aspect neplăcut putem apela la conturul permanent al pleoapelor cu efect de lifting pentru a ne reda acea privire luminoasă și încrezătoare.
+ Procedura de micropigmentare a ochilor se face prin conturarea acestora cu ajutorul unui aparat de ultima generație, destinat special acestei tehnici delicate, ce introduce pigment în piele rezultând un machiaj perfect și simetric al pleoapelor.
+ Această procedură este recomandată doamnele care s-au săturat să piardă zilnic ore în șir în oglida în încercarea de a trasa cu tuș un contur perfect și simetric.
+ Se poate realiza absolut orice model de eyeliner (contur pleoapă) în funcție de dorințele tale: poți opta pentru contur pleoapa superioară sau contur pleoapa superioară și inferioară.
+ Înaintea procedurii de micropigmentare a pleoapelor se aplică o cremă anestezica care conferă confortul necesar pentru realizarea conturului fără să simțiți durere sau disconfort.
+ Vei fi încântată să nu mai ai grijă dermatografului sau a tușului pentru pleoape când mergi la serviciu, saună, piscină, fitness, cluburi, vară, iarnă, ziua sau noaptea!

Micropigmentare buze:
+ Folosită cu mare succes în estetică modernă, micropigmentarea, pigmentarea sau machiajul semi-permanent este o metodă de tatuare a pielii cu pigmenți cosmetici care, printr-o tehnică specială, se întroduc în straturile superioare ale epidermei și rămân în piele o perioadă de timp.
+ În perioada de refacere de după micropigmentare, buzele trebuie bine hidratate și emoliate pentru a ajuta ca exfolierea normală să se realizeze uniform. 
+ Micropigmentarea buzelor nu numai ca reușește sa corecteze imperfecțiuni si sa iti ofere buze frumos conturate si colorate, dar te scutește de situațiile neplăcute cauzate de machiajul buzelor: urmele lăsate pe pahare, conturul care se întinde, buzele colorate inegal, rujul care îți dădea de cap la fitness, la lucru, la petreceri, cluburi, noaptea, ori reproșurile partenerului sensibil la urmele gustul rujului :-) 
+ Pentru micropigmentarea buzelor se folosesc pigmenți care permit mixarea acestora, astfel încât se poate obține orice culoare.

• Atunci intervenția prin de micro-pigmentare este o alegere, suficient încât sa corecteze toate aceste imperfecțiuni.
+ subțiri decolorate încât nu se văd bine;
+ decolorate si nu au o terminație;
+ conturul buzelor nu sunt bine definite sau au apărut ridurile fine odată cu inaintarea in vârstă;
+ buzele inegale vizibil disproporționate;
+ datorită unor intervenții traumatisme cicatrici buzelor-modificat;
+ centrul buzei (arcul lui Cupidon) nu este bine conturat;
+ au pierdut din volum nu sunt îndeajuns de atractive.

Etapele Dermopigmentare:
1. Discuția prealabilă îninte de pigmentare
2. Desenarea formei
3. Acordul clientei
4. Prezentarea materialelor de unică folosință
5. Pigmentarea ochilor/buzelor/sprâncenelor
* Ofertele sunt valabile la Meșter Emilia.
* Retușul nu este inclus în preț.
* Durata între 1:30 și 2 ore.

• Misiunea Salonului Ciornea Anca PMU Acadmey este de a evidenția frumusețea și de a reda încrederea în sine prin tehnici și produse de excepție!

• Nu ezita să alegi serviciile de cea mai înaltă calitate realizate în Salonul Ciornea Anca PMU Acadmey, într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă!

• Echipa Salonului Ciornea Anca PMU Academy te așteaptă cu servicii de înaltă calitate, cu produse excepționale și cu zâmbetul pe buze!

• Alege să îți conturezi buzele, ochii sau sprâncenele pentru a îți pune în evidență trăsăturile frumoase!

 

 

 

Ciornea Anca PMU Academy

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 90 zile pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Ciornea Anca PMU Academy.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 5 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Ciornea Anca PMU Academy COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Tehnica Micropigmentare pentru Frumusețe fără Machiaj • Ciornea Anca PMU Academy

Pachetul oferit de Salonul Ciornea Anca PMU Academy include Micropigmentarea Conturului Buzelor, Ochilor sau a Sprâncenelor pentru a avea trăsături perfecte, folosind efecte naturale, efectuat de artistul Meșter Emilia. Tratamentele sunt sigure, iar tehnicile îți oferă un efect de durată, dar care pare natural. Alege frumusețea!
2659 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă populară! Peste 1000 vizualizări
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.