Deseori in agitatia cotidiana nu simtim in mod constient oboseala. Dar ea este acolo, se acumuleaza si ne afecteaza sanatatea si relatiile cu cei din jur. Cel mai adesea se resimte in timpul noptii, cand nu reusim sa adormim adanc sau sa ne odihnim astfel incat organismul sa se poata elibera de tensiunea acumulata peste zi. De aceea avem nevoie sa ne eliberam la nivel mental si fizic de tensiunea pe care ne-o aduce oboseala, de incarcarea data de stress si de agitatie, imbunatatindu-ne calitatea somnului. Acest workshop privat pentru imbunatatirea calitatii somnului este un ajutor necesar.

Daca o persoana draga are un program incarcat, tehnicile de relaxare activa din acest curs reprezinta un cadou ideal pentru a o ajuta sa elibereze tensiunea acumulata si sa-si imbunatateasca tonusul.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • sesiune online de evaluarea personalizata a calitatii somnului si a rutinelor zilnice care influenteaza somnul.
  • Trei sesiuni online in cadrul careia se vor oferi solutii pentru imbunatatirea calitatii somnului pe baza evaluarii personalizate.

Ambele sesiuni se vor desfasura alaturi de complicii nostri de la Office Yoga.

Instructor yoga si meditatie cu peste 1500 ore predate, consultant in nutritie vegana, mental coach sportiv si pasionat de filozofie, psihologie si de conceptul de sanatate pe termen lung, Mircea dezvolta din 2015, de cand a parasit mediul de banking si online marketing romanesc, proiecte si programe unice in Romania pe parte de health&wellness, cum este si OfficeYoga.ro

Specializarea sa este DHARMA, si anume constientizarea, prin experienta directa, a legilor naturale care guverneaza corpul si mintea umana. Cursurile sale pun un mare accent pe intelegerea modului in care respiratia si postura influenteaza biochimia corpului, sanatatea fizia si mentala, emotiile, dorintele, prioritatile in viata, starea de constiinta, si toate actiunile noastre din viata de zi cu zi.

In 2018 a absolvit cursul “Mindfulness for Wellbeing and Peak Performance” la Universitatea Monash din Australia, curs care sta la baza tehnicilor de predare a meditatiei pe care le foloseste in cadrul programelor din mediul corporate din Romania, iar in anul 2020 cursul “Sleep Deprivation: Habits, Solutions and Strategies” la Universitatea Michigan din SUA”

 

Complice.ro

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Complice.ro.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Complice.ro COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

  • Informatii curs: Cursul este personalizat si individual. Cele 4 sesiuni se vor desfasura online (zoom, skype etc). Data si intervalul desfasurarii vor fi stabilite de comun acord cu participantul.
  • Rezervarea poate fi facuta sunand la numarul de telefon de pe voucher cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Workshop Privat pentru Îmbunătățirea Calității Somnului!

Vrei să-i oferi persoanei iubite un cadou care să-i îmbunătățească somnul și, în același timp, stilul de viață? Oferă-i un workshop privat pentru îmbunătățirea calității somnului alături de Mircea Nicoară, fondatorul platformei OfficeYoga.ro. Astfel va avea ocazia să-și analizeze rutina cotidiană care îi influențează somnul și să găsească soluții de îmbunătățire.
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.