Dansul nu este doar un sport, ci si o eliberare. Miscarile insotite de acordurile muzicii ne ajuta sa ne deconectam de agitatia zilnica si sa ne reconectam cu noi insine. De aceea un curs de dans nu are doar scopuri sportive, ci si terapeutice. Daca o persoana draga are un program incarcat, o sesiune privata de dans liber pe muzica potrivita reprezinta un cadou ideal pentru a o ajuta sa aiba o zi mai buna si o viata mai sanatoasa. In plus, tehnicile de relaxare se pot folosi oricand este nevoie, individual, si iti oferim cadou si muzica pe care sa le poti aplica.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • Doua sesiuni private de curs online alaturi de Mircea Nicoara, complicele nostru de la Yoga Office, in cadrul carora va deprinde tehnicile de de miscare libera pentru relaxarea sistemului nervos. Durata fiecarei sesiuni este de o ora, se va desfasura online si data desfasurarii se va stabili de comun acord cu Office Yoga..

Fost jucator de tenis, pasionat de nutritie, filozofie, psihologie si de conceptul de sanatate pe termen lung, Mircea Nicoara a decis in 2015 sa isi urmeze pasiunea si sa treaca de la o cariera in marketing si banking la antreprenoriat in domeniul health&wellness. In prezent, este fondatorul platformei OfficeYoga.ro si AirYoga.ro, instructor yoga si consultant in nutritie. Mircea practica yoga de 6 ani, este instructor yoga certificat de Fitness Scandinavia (sub indrumarea lui Beko Kaygee, unul dintre cei mai respectati invatatori yoga la nivel international) cu peste 25 de ani de experienta si a absolvit cursul “Mindfulness for Wellbeing and Peak Performance” la Universitatea Monash din Australia.

  • Un colaj muzical de 60 minute personalizat special creat de sunetistul Iulian Moima, pentru a sustine cresterea concentrarii in timpul utilizarii tehnicilor deprinse in cadrul cursului

Iulian asigura fondul muzical al conferintelor de dezvoltare personala pentru speakeri motivationali, sustinand discursurile acestora cu sunetele care sa accelereze experienta celor prezenti. Este implicat in industria muzicala de peste 17 ani si a creat stari emotionale pentru peste 2300 ore de dezvoltare personala, insotind in calatoria lor sute de persoane.

Complice.ro

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Complice.ro.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Complice.ro COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

  • Dans liber: Voucherul contine doua sesiuni private online cu tehnici de miscare libera pentru relaxarea sistemului nervos. Durata: o ora / sesiune.  Data desfasurarii se va stabili de comun acord
  • Colaj personalizat: Durata 60 min
  • Rezervarea poate fi facuta sunand la numarul de telefon de pe voucher cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Un cadou special care îmbină relaxarea pașilor de dans liber cu acordurile unui colaj muzical personalizat!

Vrei să-i oferi persoanei iubite un cadou care să-i îmbunătățească stilul de viață în fiecare zi? Oferă-i cadou un curs privat de dans liber pe muzica potrivită și vei deveni părtaș la bunăstarea ei.
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.