Ne dorim ca in fiecare zi sa avem o tinuta de nota 10, dar programul incarcat nu ne permite sa petrecem mult timp in fata oglinzii. Am vrea ca cineva sa ne explice toate aspectele ce tin de fashion si stilism, sa ne dea sfaturi practice si sa ne invete cum sa construim… 30 tinute in 30 minute. Pentru o astfel de persoana am creat o  invitatie speciala pentru o intalnire cu stilistul personal. Si indiferent unde s-ar afla, intalnirea poate avea loc pentru ca totul se intampla online cu Irina Markovits, stilist vestimentar si expert in tot ceea ce inseamna moda.

3 lectii personalizate de stil online cu Irina Markovits

Experienta incepe cu o conversatie prin video call (de circa 45 de minute), in care Irina va contura profilul stilistic, va clarifica ce nevoi si dorinte are destinatarul/a acestui cadou, pentru ca apoi sa stabileasca temele si datele urmatoarelor sedinte online.

Ulterior, pe o perioada de cateva saptamani, vor fi programate o serie de 3 “lectii de stil” virtuale. La fiecare lectie Irina va explica cate o tema importanta de stil personal si va analiza si evalua “temele practice pentru acasa”, pe care cel/cea care primeste acest dar le primeste la finalul fiecarei lectii.

Fiecare din cele 3 lectii contin cate o tema esentiala din ABC-ul stilismului personal:

  • silueta si proportiile tinutelor;
  • culori si reguli ale combinatiilor cromatice
  • constructia de tinute si de garderoba;

Bonus: a 4-a sesiune virtuala este dedicata evaluarii progresului, concluziilor si creionarii unui “plan de actiune” stilistic personal, pentru viitoarele 3 luni.

In concluzie, cine va primi acest cadou va obtine:

  • 4 intalniri personalizate cu durata de 60 de minute care includ “teme pentru acasa” practice (+ a 4-a sedinta este dedicata concluziilor si planificarii de shopping)
  • Instrumente practice (de la o fisa de inventariere a garderobei si exercitii de evaluare a propriei tinute, pana la indicatii concrete pentru shopping online)
  • Recomandari individuale (in functie de masuratori, infatisare, stil personal, buget, activitati zilnice)
  • Feedback personalizat (pentru fiecare tinuta fotografiata, tema pentru acasa, cerinta de shopping etc)

Complice.ro

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Complice.ro.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Complice.ro COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

  • Rezervarea poate fi facuta sunand la numarul de telefon de pe voucher cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Un cadou practic prin care va învăța de la un stilist cum să își construiască garderoba și să își pregătească ținute armonioase!

Vrei să oferi un cadou practic care să cuprindă lecții personalizate de fashion și stilism în confortul propriei case? Oferă pachetul cu 3 lecții individuale de stil online cu Irina Markovits pentru ca cine primește acest dar să aibă o imagine impecabilă în fiecare zi.
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.