Sunt oameni care fac din placerea lor pentru dulciuri o pasiune. Mai ales atunci cand “dulcele” lor preferat este ciocolata, adica acest produs vechi de aproape 4000 de ani, consumat de mii de generatii. Cu felurite gusturi, de la amarui la dulce, cu forme si culori multiple, ciocolata este mereu surprinzatoare atunci cand o incerci in combinatii si retete noi. Si de aici pot rezulta adevarate minunatii!

Cine va primi acest cadou se va bucura de un workshop privat de ciocolata online, alaturi de partenerul nostru complice Atelier Cortez

Destinatarul acestui cadou va primi acasa prin curier un kit de ciocolata cu care sa se poata “juca” precum un ciocolatier amator, realizand cele mai rafinate retete, alaturi de Dragos Ungureanu, fondatorul Atelier Cortez.

Kit-ul contine:

* 200g Ciocolata belgiana veritabila alba

* 200g Ciocolata belgiana veritabila cu lapte

* 200g Ciocolata belgiana veritabila neagra

* 20g Merisoare intregi, deshidratate si indulcite

* 20g Goji deshidratat

* 20g Susan negru

Tot ce mai are nevoie destinatarul acasa pentru acest joc sunt: 3 boluri, de preferat din sticla termorezistenta, 3 spatule, cantar de bucatarie si termometru de bucatarie. Toate cele necesare fiind pregatite, beneficiarul se va intalni cu Dragos cu ajutorul unei platforme de socializare online pentru a pregati impreuna retetele si pentru a povesti despre pasiunea lor comuna. Desigur, Dragos va impartasi cu drag diverse tips & tricks despre ciocolata si modurile inedite de pregatire si servire.

In procesul de comanda a acestui cadou, daca stii ca destinatarul nu are toate ustensilele necesare prepararii retetelor, poti adauga pachetului de baza si kit-ul de instrumente necesare in bucatarie format din cantar bucatarie, spatula si termometru de bucatarie.

Atelierul Cortez isi are originea numelui de la atelierele frantuzesti in care totul se executa manual, cu dragoste. Cortez este un omagiu adus conchistadorului care a adus bobul de cacao in Europa in 1519 si ne-a invatat, pe noi toti, sa facem ciocolata. Pentru Dragost Ungureanu totul a inceput in 2012 din pasiunea lui pentru gatit, cand a dorit sa creeze un altfel de desert.

Complice.ro

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Complice.ro.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Complice.ro COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

  • Locatie: online (ex de platfome: Skype, Zoom etc). Este necesare o conexiune buna la internet si un smartphone, o tableta sau un laptop | Nr participanti: 1 | Durata: aprox 1.5h
  • Rezervarea poate fi facuta sunand la numarul de telefon de pe voucher cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Un atelier de ciocolată artizanală alături de Chef Dragoș Ungureanu

Vrei să oferi un cadou care să surprindă chiar și cel mai pretențios gurmand? Alege pachetul nostru cadou special creat pentru a provoca creativitatea în bucătărie și a răsfăța papilele gustative.
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.