Un ten frumos, spun specialistii, este oglinda unui stil de viata sanatos, dar si a modului in care ne ingrijim.

Adina Necula, specialist in tot ceea ce inseamna beauty pentru doamne si domnisoare, ne invata care este rutina corecta de ingrijire a tenului la domiciliu, in acele momente in care nu putem ajunge la salon sau chiar pentru a completa anumite proceduri efectuate in salon.

Cine va primi acest cadou se va bucura de sesiune online de private beauty, alaturi de Adina Necula – primul blogger de beauty din Romania

Prin profesia sa de consilier in imagine si stil, domeniu in care activeaza de peste un deceniu, Adina transforma viziunea unui creator, brand sau individ intr-o aparitie de exceptie, modeland cu pasiune acele elemente definitorii ale personalitatii.

Cine va primi acest cadou se va bucura de o sesiune online de doua ore cu Adina, prin intermediul unei platforme de comunicare video, ocazie cu care va afla de la A la Z rutina corecta de ingrijire a tenului la domiciliu, adaptata particularitatilor individuale.

Adina ii va prezenta clientei aspecte precum:

– cum sa identifice de ce produse are nevoie tenul sau
– ce, cat si cum sa aplice
– cum sa selecteze formulele care i se potrivesc
– ce cantitati sa foloseasca si care este ordinea corecta a aplicarii produselor
– cum sa isi alcatuiasca o rutina de ingrijire de dimineata si seara
– la ce nu trebuie sa renunte si, din contra, ce trebuie sa evite

Dupa aproximativ 24h de la sesiunea online, clienta va primi prin email de la Adina o recomandare de produse de skin care sunt potrivite stilului si nevoilor personale si schema detaliata a aplicarii acestora.

Complice.ro

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Complice.ro.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Complice.ro COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

  • Locatie: online (ex de platfome: Skype, Zoom etc). Este necesare o conexiune buna la internet si un smartphone, o tableta sau un laptop | Nr. participanti: 1 | Durata: 2 ore
  • Rezervarea poate fi facuta sunand la numarul de telefon de pe voucher cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Rutină corectă de îngrijire a tenului de la A la Z intr-o sesiune online de beauty - cadoul necesar oricărei femei!

Vrei să oferi un cadou mult dorit unei doamne dragi ție? Oferă-i o sesiune privata de beauty online cu Adina Necula, iar ea va arăta și se va simți minunat!
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.