Origami este arta plierii hartiei colorate in modele de creaturi vii, obiecte neinsufletite sau forme decorative abstracte.
Pentru persoanele interesate sa afle istoria seculara a acestei arte, cum a ajuns din tara natala – Japonia – in Europa, inlusiv in Romania, si sa descopere noi forme de relaxare chiar la ei acasa, am creat un pachet cadou inedit pe site-ul nostru: relaxare intr-o sesiune privata cu origami, online.

Cine va primi acest cadou se va bucura de o experienta privata de origami, online, alaturi de partenerul nostru complice Experiente Japoneze

Povestea Alexandrei, fondator Experiente Japoneze, a inceput in anul 2011 cand o experienta personala de viata a adus-o in contact cu limba și cultura japoneza. Curand avea sa descopere ca legatura ei cu Japonia este mai profunda decat ar fi putut crede initial.
In anul 2014 a ajuns pentru prima data in Japonia si a fost fascinata de ospitalitatea cu care a fost primita, de simplitatea oamenilor pe care i-a intalnit, de modul in care decurge viata de zi cu zi a acestor oameni. S-a reintors in Romania cu dorinta de a aduce o mica parte din Japonia aici. In perioada ce a urmat a organizat intalniri dedicate celor care, la fel ca si ea, doreau sa exploreze cat mai mult din diversitatea si autenticitatea culturii japoneze. Prin proiectul ei, Experiente Japoneze, isi doreste ca aceasta calatorie a ei in Tara Soarelui Rasare sa inspire cat mai multe persoane si sa aduca un pic din armonia descoperita acolo in locurile natale.

Persoana care primeste acest dar inedit se va bucura de o calatorie catre Tara Soarelui Rasare prin intermediul povestilor aduse de Alexandra direct de acolo si va descoperi arta traditionala origami. Va afla cum japonezii folosesc aceasta forma de arta pentru a se deconecta si cum o poate integra in viata de zi cu zi.

Experienta este potrivita oricarei varste si consta intr-o intalnire virtuala, cu ajutorul unei platforme video de socializare, cu Alexandra, pentru un moment dedicat relaxarii si creativitatii prin arta japoneza origami. In timp ce beneficiarul cadoului descopera traditiile japoneze de sezon, va realiza, sub indrumarea Alexandrei, un semne de carte si chiar o lampa japoneza la lumina careia ulterior se va putea relaxa in confortul propriului camin rasfoind o revista sau lecturand cartea preferata. Tot ce are nevoie in aceasta calatorie persoana care primeste acest dar  este curiozitate si dorinta de explorare.

In vederea confectionarii obiectelor, cine primeste acest cadou trebuie sa aiba la dispoztie orice tip de hartie din care sa poata decupa patrate de diferite dimensiuni (15*15cm, 21*21cm etc), banda de preferat dublu adeziva, un mic perforator si orice alte elemente dorite pentru a-si personaliza obiectele (creioane colorate, stickere, etc).

Acest atelier de creatie este un moment de conectare cu sinele si cu momentul prezent.

Complice.ro

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Complice.ro.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Complice.ro COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

  • Experienta Online Origami: Experiente Japoneze – Alexandra | Locatie: online (ex de platfome: Skype, Zoom etc). | Sunt necesare: o conexiune buna la internet si un smartphone, o tableta sau un laptop + orice tip de hartie din care sa poata decupa patrate de diferite dimensiuni (15*15cm, 21*21cm etc) +  banda de preferat dublu adeziva + un mic perforator si orice alte elemente dorite pentru a-si personaliza obiectele (creioane colorate, stickere etc) | Nr participanti: 1 | Durata: 60 min.
  • Rezervarea poate fi facuta sunand la numarul de telefon de pe voucher cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Relaxare în stil japonez, la tine acasă, prin arta origami!

Vrei să oferi un cadou surprinzător de relaxant și creativ unei persoane pasionate de artă și călătorie? Oferă-i o întâlnire online cu Alexandra, fondator Experiențe Japoneze, pentru ca persoana care primește acest dar inedit să se inițieze sau să se specializeze în arta origami.
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.