O poezie unicat scrisa la cerere, cu versuri inspirate chiar de persoana draga tie, va fi un cadou aparte atunci cand vrei sa exprimi intr-o forma unica si poate usor ascunsa emotii puternice pe care zeci de cuvinte nu ar reusi sa le redea. Daca versurile pot fi recitate pe acorduri de pian, emotia muzicii intensifica mesajul poeziei. Si astfel vei crea unul din cele mai emotionante cadouri pe care le poti oferi.

Cine va primi acest cadou se va bucura de o poezie originala, compusa special pentru tine de Laura Sgarcitu

Versurile sunt compuse de Laura Sgarcitu – scriitor si blogger. Este autoarea volumului de proza scurta “Joi seara, intre sapte si opt” si a blogului “Casa Povestasului”.

Complicele nostru abia asteapta sa discute cu tine, pentru ca impreuna sa scrieti cele mai romantice versuri. Apoi, tu le vei oferi in dar in cele mai speciale ocazii. Poate este vorba de ziua de nastere a cuiva drag, de aniversarea relatiei voastre, de un cadou de nunta sau de o cerere in casatorie, de un cadou de botez, de ziua unui coleg sau la plecarea cuiva din echipa… si multe, multe alte ocazii ce vor deveni, astfel, memorabile!

Poezia ta este un produs artizanal si personalizat 100%. Va lua nastere dupa ce clientul care achizitioneaza acest pachet discuta cu Laura despre destinatarul cadoului, ocazia, imprejurarile si alte detalii ale oferirii acestui cadou. Laura va compune versurile inedite care vor surprinde esenta momentului.

Suplimentar, se poata selecta optiunea de a se recita poezia cu background muzical de catre pianistul Florentin Milcof. Si astfel, emotia va fi intensificata, iar magia momentului va fi deplina.

Complice.ro

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Complice.ro.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Complice.ro COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

  • Poezie personalizata - Locatie: telefonic si online | Program: stabilit de comun acord | Participanti: 1 | Termen livrare: 7 zile de la agreerea versurilor de catre client
  • Rezervarea poate fi facuta sunand la numarul de telefon de pe voucher cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Poezie personalizată, compusă pentru persoana dragă ție!

Vrei să oferi unei persoane importante din viață ta un cadou 100% personalizat și plin de emoție? Oferă-i cadou o poezie unicat, scrisă la cerere de un compozitor profesionist și persoana care va primi acest dar se va regăsi în versurile dedicate și va simți importanța pe care o are în viață ta.
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.