Scrierea creativa incurajeaza si dezvolta abilitati de scriere prin explorarea diferitelor genuri si provoaca creativitatea la niveluri diferite: lectura creativa, interpretare si analiza creativa a unui text. Un atelier de scriere creativa faciliteaza oportunitatile de cumulare de noi competente si abilitati tehnice, cat si de dezvoltare a creativitatii pentru scriitori incepatori sau cei mai avansati. Un element important este feed-back-ul continuu si de valoare pe care un cursant il primeste in incercarea sa de a-si desavarsi talentul.

Cine va primi acest cadou se va bucura de un atelier online de scriere creativa pentru adulti sustinut de Liviana Tane

Scrie de cand se stie si crede ca povestile sunt esenta umanitatii. LIVIANA TANE este fondator The Writing School, sustine cursuri de Storytelling, Ghost Writing si Business Storytelling. Cu o experienta de peste 15 ani in mass-media si comunicare, s-a dedicat in ultimii ani misiunii de a descoperi si a scoate la lumina povestile care ne fac oameni. De curand a infiintat editura The Writing Journey, unde a publicat, printre altele, “Ghidul scriitorului incepator”, “Ghidul antreprenorului incepator” si “MagicHome. Magia e in fapte” – povestea celei mai de impact campanii sociale din Romania ultimilor ani.

Atelierul se desfasoara online in trei sesiuni a cate o ora fiecare, timp in care cursantul va studia diverse tehnici de scriere creativa care il vor ajuta in viata profesionala, cat si in a-si dezvolta pasiunea pentru scris, in general. Astfel, va invata elementele de baza structurate dupa cum urmeaza:

  1. Pentru cine scriu si ce vreau sa daruiesc cititorului prin povestea mea
  2. Etapele scriiturii: drumul de la idee la primul draft si mai ales dupa
  3. Cum construiesc linia narativa si personajele
  4. Tehnici de scriere creativa
  5. Scriu. Sunt scriitor?

Sfarsitul celor 3 sesiuni va avea ca rezultat o poveste scurta si va dobandi calitatile necesare aplicarii tehnicilor de scriere creativa in lucrari viitoare.

Complice.ro

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Complice.ro.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Complice.ro COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

  • Atelier Online Scriere Creativa: Liviana Tane | Locatie: online cu ajutorul unei platforme de tipul skype, zoom etc | Nr participanti: 1 | Durata modul: 3 sesiuni | Durata sesiune: 1 ora
  • Rezervarea poate fi facuta sunand la numarul de telefon de pe voucher cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Curs online de scriere creativă – cadoul perfect pentru cei cărora le place să spună povești!

Vrei să oferi un cadou plin de creativitate? Oferă-i pachetul “Curs de Storytelling online” și se va bucura să se familiarizeze cu ceea ce trebuie să știe pentru a deveni un storyteller desăvârșit.
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.