Primele imagini pozate cu orasul Bucuresti au fost facute in urma cu peste 150 de ani, iar prima vedere aeriana a fost realizata undeva in perioada 1916-1918 dintr-un avion de recunoastere german. O experienta similara propunem si noi: un zbor cu avionul in jurul Bucurestiului si o plimbare fotografica in centrul orasului.

Astfel, cine primeste acest cadou are ocazia sa surprinda propriile imagini ale Bucurestiului contemporan, atat in timpul unei plimbari la pas prin oras, cat si de la inaltime, la bordul unui avion.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • Un zbor de initiere de o ora cu avionul in jurul Capitalei alaturi de curajosii piloti de la Jetav

Pe langa manevrarea aparatului de zbor, pilotul isi asuma cu placere si rolul de ghid si chiar de instructor in tainele zborului. Punctul de decolare /aterizare este Aerodromul Strejnic care se afla la cca 65 de km de Bucuresti, langa DN1 sau autostrada A3.

Pe tot parcursul zborului destinatarul cadoului se va putea bucura de privelistile ce i se vor asterne sub ochi si de albastrul infinit care este desupra.

  • O sesiune privata de fotografie urbana cu Vlad Eftenie in cadrul unei plimbari la pas in unele dintre cele mai pitoresti zone ale Bucurestiului

Vlad este o personalitate marcanta in fotografia romaneasca, promotor al stilului “street & urban”, stil pe care l-a dus la rangul de arta. La baza Vlad este arhitect insa, imediat dupa ce si-a descoperit pasiunea pentru fotografie, a dorit sa o transforme intr-un mod autentic de viata. El a castigat multe premii si distinctii, dintre care in 2014 sectiunea „Low light” a prestigiosului concurs de fotografie Sony World Photo Awards. In prezent este (si) cadru didactic la Universitatea de Arhitectura „Ion Mincu” din Bucuresti unde preda cursul de fotografie urbana inclus in programa (la recomandarea si din initiativa lui) si conceput in intregime de el.

Cu aceasta ocazie, pentru o perioada de 2-3 ore Vlad se va transforma in ghid, dar va impartasi cu drag si pasiune si concepte ale fotografiei “street & urban”, prezentand celui ce primeste acest cadou elemente esentiale de teorie pentru intelegerea spatiului (cadru construit si cadru social), intelegerea timpului si a emotiei in fotografie, dar si elemente de psihologie a observarii si a actiunii de a fotografia. Bineinteles, vor fi realizate, fie cu aparatul foto, fie chiar cu smartphone-ul din dotare, cateva fotografii tehnice si artistice a tot ceea ce le va atrage atentia si le va incanta sufletele celor doi plimbareti.

Complice.ro

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Complice.ro.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Complice.ro COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

  • Zbor cu avionul: Jetav | Nr participanti: 1 Locatie decolare/aterizare: Aerodrom Strejnic Prahova, Program: stabilit de comun acord; in caz de vreme total nefavorabila, experienta va fi reprogramata
  • Plimbare fotografica: Vlad Eftenie | Traseu: va fi ales de Vlad si pastrat surpriza pentru beneficiar. Exemple de trasee posibile: Parc Tineretului – Parc Icoanei; traseu central zona Ateneu / Cismigiu / Unirii; traseu oras vechi zona Udriste / Romulus / Popa Soare / Mosilor / Batistei / Icoanei / Ateneu. Program: oricand, in functie de disponibilitate. Durata: 2-3 ore. Participanti: 1. Aparat: telefon mobil (smartphone) sau aparat foto personal.
  • Rezervarea poate fi facuta sunand la numarul de telefon de pe voucher cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

City tour cu avionul in jurul Bucurestiului și plimbare fotografică cu Vlad Eftenie, un cadou pentru amintiri de lungă durată!

Vrei să faci un cadou inedit, cu vederi spectaculoase? Oferă în dar un zbor cu avionul in jurul Bucurestiului și o plimbare fotografică cu Vlad Eftenie, iar amintirile vor fi imortalizate în fotografii demne de pus în ramă!
0419 YouDeal_modificari_oferta
Ofertă nouă! Apărută în ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.