Un terariu este, prin definitie, o gradina sub sticla. Aceasta tehnica este foarte veche, devenind populara in randul tuturor claselor sociale in perioada victoriana si revenind in prezent tot mai mult in atentia pasionatilor de natura si frumos.

Crearea unui terariu este un proiect interesant si foarte educativ, in acelasi timp, pentru ca ilustreaza foarte clar modul in care functioneaza un ecosistem. Totodata ajuta la relaxare si la cultivarea inclinatiilor artistice.

Cine va primi acest cadou se va bucura de un atelier online de creare a unui terariu in compania unui specialist de la Greenarium

In cadrul unei intalniri private online cu un specialist din echipa Greenarium, individual sau cu ajutorul unui prieten sau membru al familiei, se va lucra la realizarea terariului in cadrul unui joc cu pamant, nisip, pietricele, muschi si alte elemente decorative. Pe toata durata atelierului online, se vor adresa intrebari despre plante si se vor descoperi raspunsuri la diverse curiozitati din lumea eco-friendly.

Kitul care sta la baza acestui cadou va fi primit acasa prin curier cu tot ce este necesar pentru a crea un frumos terariu cu plante usor de intretinut.

In procesul de comanda al acestui pachet se poate creste, contra cost, dificultatea kit-ului (medie sau premium) sau se pot adauga kit-uri suplimentare daca acest gen de activitati reprezinta o pasiune.

Greenarium inseamna geometrie impletita cu naturaletea plantelor, design de obiect aparte, transparenta emotiilor provocate de forme simple si, totusi, atat de complexe, viata intr-un micro univers, frumos in toate dimensiunile. Acasa la Greenarium munca inseamna joaca, creativitate, multa energie buna, dar si perseverenta.

 

Complice.ro

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Complice.ro.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Complice.ro COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

  • Atelier Terariu: Greenarium | Locatie: online (ex de platfome: Skype, Zoom etc). Este necesara o conexiune buna la internet si un smartphone, o tableta sau un laptop | Nr participanti: 1 | Durata: aprox 30 min
  • Rezervarea poate fi facuta sunand la numarul de telefon de pe voucher cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Atelier online privat de creare a unui terariu în compania unui specialist, pentru iubitorii de natură și frumos!

Vrei să oferi un cadou original și surprinzător unei persoane dragi pasionate de natură și frumos? Oferă-i în dar “Fa-ți propriul tău terariu”, iar persoana care va primi cadoul va avea ocazia să descopere, în compania unui specialist, frumusețea naturii miniaturale dintr-o grădină într-un vas de sticlă.
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.