Auzi mult mai des decat ti-ai dori “nu am ce sa port astazi”? Sau poate persoana iubita petrece ore in sir cautand hainele care sa o reprezinte? Ori poate doreste sa refoloseasca hainele pe care nu le mai considera potrivite, dar nu stie cum, iar filmuletele tip DYI de pe YouTube nu sunt chiar atat de simple precum par. Atunci acest curs de pictura pe textile cu Ana-Maria Galeteanu reprezinta cadoul ideal menit sa o ajute sa dea un look nou vestimentatiei care i-a iesit din gratii.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • o intalnire online cu durata de 120 minute cu artista Ana-Maria Galeteanu, in cadrul carora va avea ocazia sa invete de la un profesionist cum sa aplice culoarea pentru a da o parte din propria personalitate vestimentatiei.

Hainele pictate au ceva aparte care te fac sa te simti bine purtandu-le. Stii ca sunt unice, ca sunt doar pentru tine si potrivite cu tine. Vopselele rezista in timp, nu ataca pielea si raman intense mult timp.

Ana-Maria Galeteanu are un drum artistic cel putin la fel de impresionant ca personalitatea ei mereu zambitoare si deschisa provocarilor. Din 2007 lucreaza si se implica in proiecte artistice precum picturi murale, restaurari si proiecte de ilustratie. Pe langa latura ei artistica, Ana este si pedagog cu experienta. Coordoneaza ateliere creative, de desen si de pictura pentru copii si pentru adulti. La fiecare curs, Ana pune accentul pe starea de bine a cursantului si ii este alaturi la fiecare pas pentru a el sa gaseasca ideile si resursele necesare fiecarei lucrari.

  • Un kit complet de pictura pe textile cu tot ceea ce ii este necesar pentru a participa la sesiunile online: un tricou alb din bumbac 100% (se poate folosi si un articol vestimentar din propria garderoba din bumbac 100%), pensule, un set de vopsele speciale pentru bumbac, o paleta pentru vopsele.

 

 

Complice.ro

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Complice.ro.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Complice.ro COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

  • Informatii sesiune online: Sesiunea se va desfasura online (Zoom, skype) si va avea durata de 120 minute. Inainte de sesiune se va expedia prin curier kitul de pictura, de comun acord cu participantul. Data desfasurarii se va stabili de comun acord.
  • Rezervarea poate fi facuta sunand la numarul de telefon de pe voucher cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Află cum poți da a doua șansă unui articol din garderoba ta sau cum poți transforma un tricou simplu prin pictură pe textile!

Arată-i că îi respecți pasiunile și acordă-i timpul și suportul pentru a-și dezvolta bucuria de a-și crea propriul stil vestimentar. Oferă-i cadou un curs de pictură pe textile cu Ana-Maria Galeteanu și spune-i astfel cât de mult îi apreciezi creativitatea.
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.