Persoana amatoare de senzatii tari? Ar putea fi dependenta de adrenalina, iar aceasta este una dintre putinele dependente pe care oricine o poate intelege. Dar ce este adrenalina? Cand sari cu parasuta, zbori pentru prima data cu elicopterul sau cu parapanta, pilotezi cu viteza pe circuit o masina sau un kart etc creierul este inundat de adrenalina. Aceasta este produsa de anumite glande si actioneaza ca stimulent atunci cand este eliberata in organism. Un cadou cu drenalina face ca o persoana sa simta ca traieste cu adevarat, ascutindu-i toate simturile. Adrenalina este, practic, un fel de drog natural si legal, secretat de propriul organism, care face ca o persoana sa se simta incredibil de bine.

Pentru toti iubitorii de adrenalina si senzatii tari am creat un pachet surprinzator, care da dependenta si care contine zbor in tandem, de lunga durata, cu parapanta si o cursa cu kartul pe circuit.

Cine va primi acest cadou cu adrenalina se va bucura de:

  • un zbor in tandem cu parapanta

Partenerii nostri sunt curajosii tineri de la ParaTeam. Le place sa fie acolo sus, iar aceasta pasiune a lor, doresc sa o impartaseasca si clientilor Complice!

Zborul in tandem cu parapanta este cel mai popular tip de zbor datorita accesibilitatii. Se adreseaza in special acelora care incearca pentru prima data frumusetea zborului liber. Insa inainte de frumusete, siguranta zborului este totdeauna pe primul loc si este data de echipamentele de ultima generatie si de pilotii cu o vasta experienta in zborul cu pasageri. Nu in ultimul rand vor fi alese cu mare grija locul si momentul decolarii.

Pentru un zbor cu parapanta nu este nevoie de pregatire speciala, trebuie doar ca “pasagerul” sa poata alerga cativa pasi la decolare si inca cativa la aterizare. Numai pentru cei curajosi exista si varianta “adrenaline” in care vor incerca spirale accentuate si “wing over-e” traind la maxim senzatia. Nu exista limita de varsta, dar copiii pot zbura numai cu acordul scris al ambilor parintilor.

Propunem un zbor calm de la Varful Bunloc din Sacele, in perioada aprilie – octombrie, in conditii de maxim confort si siguranta. Durata efectiva de zbor este de 8-15 min, in functie de curentii de aer. Accesul la zona de decolare se face cu telescaunul. Pentru amintiri de durata, filmarea zborului se va face cu camere de actiune, video fiind trimis ulterior beneficiarului acestui cadou pe email, folosind un site de transfer online.

  • o cursa cu kartul pe circuit

Partenerii nostri sunt specialistii de la Circuitul Prejmer care, din pasiune pentru viteza, au creat o pista ce alterneaza virajele tehnice si liniile drepte foarte rapide. Cea mai atractiva curba este “parabolica” de mare viteza, care ofera pistei originalitate si rafinament. Circuitul este construit pe o suprafata de 17 ha si cuprinde pista de karting outdoor aprobata de FNAK si certificata de Comisia Internationala de Karting (CIK). Aceasta are o lungime de 1250 m, latimea variaza intre 8 si 10 m, cea mai lunga linie dreapta este de 170 m si totalizeaza un numar de 14 viraje (7 stanga, 7 dreapta).

Circuitul este destinat tuturor pasionatilor de viteza si adrenalina, profesionisti sau amatori. Cel care primeste acest cadou va beneficia de o cursa de 40 de minute pe circuit, cu un kart de agrement Sodi, cu 15 cp.

Complice.ro

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Complice.ro.

• Ai la dispoziție 90 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 10 vouchere și poate folosi 10 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Complice.ro COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

  • Zbor de initiere in Tandem Cu Parapanta: ParaTeam | Nr participanti: 1. | Locatie: Telescaun Bunloc, Sacele. | Durata: zbor efectiv 8-15 min (functie de curentii de aer si greutatea pasagerului). | Interval: Aprilie-Octombrie. | Program: Luni – Duminica: 9-16, sarbatori legale: 9-16 (in conditiile unui grup de min 5 participanti intr-un weekend) | Echipament recomandat: – bocanci sau pantofi de munte cu talpa aderenta – bluza cu maneca lunga – pantaloni lungi – iarna, trebuie sa va imbracati adecvat anotimpului, ideal fiind un costum de ski. | Nota: Singura limitare este legata de greutatea pasagerului, respectiv aceasta trebuie sa se incadreze intre 50-120 kg (peste 100 kg, timpul de zbor nu mai poate fi garantat)
  • Cursa De Karting Pe Circuit: Circuitul Prejmer Adresa: DN11 KM16,2, sat Lunca Calnicului, comuna Prejmer, Brasov Program: luni – duminica: 10:00 – apusul soarelui; mar – noiembrie (temperaturi > 12 grade) Nr participanti: 1 Durata: 40 min , o cursa.
  • Rezervarea poate fi facuta sunand la numarul de telefon de pe voucher cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

Adrenalină, senzații tari și puls accelerat: un zbor de inițiere cu parapantă și o cursă extinsă cu kartul pe circuit!

Vrei să oferi un cadou cu adrenalină, energizant unei persoane active și sportive? Oferă-i în dar un zbor de inițiere în tandem cu parapantă și o cursă cu kartul pe circuit, iar senzațiile tari, trăite cu pulsul accelerat, nu va fi uitată niciodată!
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.