• Nedd's Beauty Salon te intampina cu servicii calitative, cu un personal profesionist, cu o cafea calda si cu servicii impecabile!

-> Optiunea Nr.1: Manichiura Clasica sau French, ce include: Curatare si hidratare cuticule, Definire forma unghie, Aplicarea bazei pentru manichiura, Aplicare Oja OPI, ORLY, SALLY HANSEN, Top coat, Masaj relaxant cu crema hidratanta cu unt de Shea.

-> Optiunea Nr.2: Manichiura Semipermanenta, ce include: Pregatirea unghiei (curatare cuticule, indepartare luciu, degresare, reglare PH, demachierea unghiei ), Aplicare tratament pentru unghie, Aplicare baza pe unghie, Uscare la lampa a bazei, Aplicare lac permanent in 2 straturi si uscare la lampa a acestuia, Aplicare finish si uscare la lampa, Masaj cu ulei de Shea.

-> Optiunea Nr.3: Manichiura si Pedichiura Clasica, ce include: Curatare si hidratare pentru cuticule sanatoase, Definire forma unghie, Aplicarea bazei pentru manichiura si pentru pedichiura, Manichiura clasica sau french cu oja OPI, Pedichiura clasica sau french cu oja OPI, Aplicare top coat pentru manichiura, Aplicare top coat pentru pedichiura, Masaj relaxat cu crema hidratanta si cu unt de Shea.

-> Optiunea Nr.4:
+ Manichiura semipermanenta: Pregatirea unghiei ( curatare cuticule, indepartare luciu, degresare, reglare PH, demachierea unghiei ); Aplicare tratament pentru unghie; Aplicare baza pe unghie; Uscare la lampa a bazei; Aplicare lac permanent in 2 straturi si uscare la lampa; Aplicare finish, uscare la lampa; Masaj cu unt de Shea.
+ Pedichiura semipermanenta: Pregatirea unghiei ( curatare cuticule, indepartare luciu, degresare, reglare PH, demachierea unghiei ); Aplicare tratament pentru unghie; Aplicare baza pe unghie; Uscare la lampa a bazei; Aplicare lac permanent in 2 straturi si uscare la lampa; Aplicare finish, uscare la lampa; Masaj cu unt de Shea.

De ce sa alegi manichiura si pedichiura realizata intr-un salon profesionist?

+ Atunci cand iti cureti unghiile acasa, graba te poate face sa iti ranesti cuticulele;
+ Igiena este foarte importanta, iar echipa Nedd's Beauty Salon se ocupa in detaliu de acest lucru;
+ Igiena necorespunzatoare iti poate afecta sanatatea, dar si aspectul unghiilor;
+ Nedd's Beauty Salon are grija ca manichiura si pedichiura ta sa fie realizate cu produse de inalta calitate;
+ Echipa Nedd's Beauty Salon are grija de unghia ta naturala, pentru ca aceasta sa nu fie afectata in timpul procedurilor de curatare si infrumusetare a unghiilor;
+ O manichiura ingrijita iti poate completa tinuta de zi, dar si tinuta de seara.

De ce sa alegi manichiura semipermanenta?

+ Manichiura cu oja semipermanenta nu se sterge atat de repede de pe unghii;
+ Aspectul unghiei este la fel de natural, de frumos si de elegant cu oja semipermanenta, dar este mai rezistent;
+ Acest tip de manichiura se mentine timp de 2-3 saptamani la fel de impecabil, chiar daca speli vase sau faci curatenie cu produse abrazive;
+ Oja semipermanenta se usuca in doar cateva minute, la razele cu lumina UV;
+ Aplicare manichiurii cu oja semipermanenta nu implica procese agresive pentru unghie;
+ Intretinerea manichiurii semipermanente este o procedura usoara, rapida si nedureroasa;
+ Echipa Nedd's Beauty Salon se ocupa de ingrijirea unghiilor tale pentru ca tu sa ai un look de invidiat!

• Alege pachetul pentru o manichiura furmoasa, impecabila si ingrijita!

• Nedd's Beauty Salon ofera si servicii de pedichiura, unghii false, estetica faciala si corporala, dar si make-up. Echipa te asteapta cu o atmosfera prietenoasa, destinsa, dar si cu servicii de inalta calitate!

• Cu o manichiura si pedichiura perfecta nu va trebui sa duci grija aspectului unghiilor tale in fiecare zi!

 

Nedd's Beauty Salon

Informațiile despre partener sunt disponibile doar pentru utilizatorii autentificați. Intră în cont

 

• Această ofertă este valabilă doar prin achiziționarea voucherului YouDeal.ro 


• Voucherul este valabil 3 Luni pentru activare/folosire din momentul achiziționării și se poate folosi în funcție de timpul tău și disponibilitatea Nedd's Beauty Salon.

• Ai la dispoziție 14 zile timp să te răzgândești și să soliciți banii înapoi fără nici o justificare, vezi Politica de Retur YouDeal.

• Același utilizator poate achiziționa maxim 5 vouchere și poate folosi 1 voucher(e) în nume propriu.

• Voucherele nu sunt nominale și se pot oferi cadou.

• După confirmarea comenzii tale, în maxim 5 minute vei primi voucherul(ele) pe e-mailul cu care te-ai înregistrat și în contul tău personal de pe YouDeal în secțiunea „Comenzile mele”

• După achiziționarea ofertei, serviciul se folosește pe bază de programare telefonică la numărul de telefon primit pe voucherul(ele) de pe e-mail sau din contul tău.

• Pentru a beneficia de ofertă, prezintă la Nedd's Beauty Salon COD-ul UNIC de pe voucherul(ele) primit(e) pe e-mail sau în contul tău.

• Pentru mai multe informații despre ofertă scrie-ne la: contact@youdeal.ro sau sună la numărul de telefon: 0754-777.716

Unghii rezistente, de invidiat cu manichiură/pedichiură clasică sau semipermanentă • Nedd's Beauty Salon

Orice femeie care are o manichiură simplă, dar elegantă și realizată perfect este admirată de către toată lumea. Poți face toate activitățile pe care le făceai înainte fără ca unghiile să se strice după câteva zile. Alege pachetul pentru mâini și picioare de invidiat de la Nedd's Beauty Salon!
431 vizualizari
0419 YouDeal_modificari_oferta
Puțin timp rămas Ultimele 24h
Timp rămas/ore
Returnare 14 zile

Îți returnăm banii în 14 zile dacă te răzgândești.

Voucherul în 5 min

Primești voucherul în maxim 5 minute de la confirmarea plății.

70.000 vouchere vândute

Peste 70.000 de vouchere vândute în 7 ani.