Alege oras

Intra in cont:

E-mail:

Parola:

Am uitat parola

Nu ai cont? Creeaza cont:

E-mail:

Parola:

Confirmare Parola:

Nume:

Prenume:

Telefon:

Oras:

Creeaza cont:

E-mail:

Parola:

Confirmare Parola:

Nume:

Prenume:

Telefon:

Oras:CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE INAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE.


1. Acceptul utilizatorului

Accesând şi utilizând acest Website, acceptaţi, fără limitări sau calificări, aceste condiţii şi luaţi la cunoştinţă că orice alte acorduri între dumneavoastră şi S.C. YOU DEAL INTERNET CORP  S.R.L. sunt înlocuite prin prevederile acestor Termeni şi Condiţii.


2. Condiţii de utilizare

YouDeal nu garantează că Website-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de pe YouDeal.ro nu conţin viruşi sau alte informaţii cu caracter potenţial dăunător. Utilizatorul foloseşte Website-ul pe riscul propriu, SC YOU DEAL INTERNET CORP S.R.L. fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe Website. Informaţiile publicate corespund realităţii la momentul înscrierii lor pe Website sau al actualizării diverselor pagini ale Website-ului. YouDeal nu îşi asumă răspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe Website.


3. Drepturi de autor

YouDeal deţine titlul deplin şi complet asupra fişierelor, pozelor şi materialelor publicate pe Website, precum şi toate drepturile de proprietate intelectuală ce decurg din acestea. Nu aveţi permisiunea să comercializaţi, redistribuiţi sau reproduceţi aceste materiale, nici să le decompilaţi sau modificaţi structura. Toate mărcile şi logourile sunt deţinute de către YouDeal şi nu aveţi permisiunea să le copiaţi sau utilizaţi în niciun mod.


4. Securitate

La utilizarea Website-ul sunteţi răspunzător pentru asigurarea confidenţialităţii datelor referitoare la contul dumneavoastră de acces (numele de utilizator şi parola) şi sunteţi de acord să vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru activităţile/acţiunile desfăşurate pe Website cu contul şi parola dumneavoastră. În cazul în care confidenţialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veţi notifica imediat YouDeal pentru a bloca accesul la cont şi a vă genera cât mai rapid unul nou. Efectuarea de operaţiuni neautorizate ca utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii în vederea comercializării lor, blocarea accesului ş.a.m.d asupra acestui Website vor fi pedepsite conform legii.


5. Notificări pentru utilizatori

Ca utilizator, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu următoarele responsabilităţi:

- să primiți ocazional SMS-uri cu scop informativ din partea YouDeal pe baza reducerilor sale;

- să furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră;

- să menţineţi şi înnoiţi, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete.

Ca utilizator, vă asumaţi obligativitatea de a nu face următoarele:

- să publicaţi materiale care conţin viruşi sau alte programe cu intenţia de a distruge acest sistem sau orice informaţie care este parte componentă a acestui sistem;

- să publicaţi materiale cu drept de autor, dacă nu sunteţi autorul sau dacă nu aveţi permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

- să publicaţi materiale obscene, defăimătoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informaţii interzise de prevederile legale în vigoare;

- să publicaţi o imagine sau o afirmaţie care contravine normelor legale în vigoare.

Accesând formularul de înregistrare prin care vă transmiteţi datele dumneavoastră personale în vederea participării la diverse acţiuni (de informare, promoţionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de către YouDeal, declaraţi că sunteţi de acord cu următoarele:

- ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate şi prelucrate de către YouDeal;

- ca datele personale să fie utilizate pe o perioadă nedeterminată, precum şi în vederea unor contactări ulterioare;

- să primiţi din partea YouDeal diverse materiale publicitare, de informare, propuneri şi invitaţii de participare la diverse activităţi, precum şi diverse obiecte, produse şi/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeşte noutăţi prin e-mail).

Utilizatorii Website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura Website-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care să afecteze viaţa privată, drepturile de proprietate intelectuală ale YouDeal sau ale unor terţe părţi şi care nu conţin viruşi, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanţ, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam. Nu puteţi folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonaţi o altă persoană sau entitate. YouDeal îşi rezervă dreptul, dar nu şi obligaţia, de a îndepărta sau edita o astfel de informaţie transmisă.


6. Confidenţialitate

S.C. YOU DEAL INTERNET CORP S.R.L. respectă şi protejează dreptul la intimitate şi viaţa privată a utilizatorilor Website-ului. S.C. YOU DEAL INTERNET CORP S.R.L. este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal. S.C.  YOU DEAL INTERNET CORP  S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe Website informaţii şi servicii de cea mai bună calitate, precum şi servicii de marketing, reclamă şi publicitate.


7. Revizuirea acestor Termeni şi Condiţii

YouDeal, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.YouDeal.ro poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască acesti Termeni şi Condiţii prin actualizarea lor. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.


8. Legislaţie aplicabilă şi Jurisdicţie

Acesti Termeni şi Condiţii şi utilizarea acestui Website sunt guvernate de legile din România. Instanţele competente din România vor avea jurisdicţie exclusivă asupra oricăror şi tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Termenilor şi Condiţiilor şi/sau Conţinutul Website-ului sau în cazul disputelor în care aceste Termene şi Condiţii şi/sau acest Website vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

 

Citeste blogul reducerilor