Alege oras

Intra in cont:

E-mail:

Parola:

Am uitat parola

Nu ai cont? Creeaza cont:

E-mail:

Parola:

Confirmare Parola:

Nume:

Prenume:

Telefon:

Oras:

Creeaza cont:

E-mail:

Parola:

Confirmare Parola:

Nume:

Prenume:

Telefon:

Oras:

Conditii generale de returnare a voucherelor

 

1. Selectia partenerilor YouDeal are ca obiectiv promovarea celor mai competitive oferte. Daca dvs, in calitate de client ati fost dezamagit de serviciile sau produsele oferite spre contractare de catre partenerii nostri, va stam mereu la dispozitie pentru solutionarea tuturor problemelor semnalate.

 

2. Voucherele YouDeal au mentionata o perioada de valabilitate in care pot fi utilizate. Anumite vouchere au si o perioada de rezervare care poate coincide sau nu cu perioada de valabilitate. Aceasta perioada de rezervare este mentionata in conditiile de utilizare a voucherului, separat de perioada de valabilitate. Nerespectarea perioadelor de utilizare/ rezervare atrage dupa sine anularea dreptului de returnare, conform politicii site-ului Youdeal.

 

3. Voucherele YouDeal pot fi transmisibile catre alte persoane. In cazul in care nu doriti sa mai beneficiati de oferta achizitionata in prealabil si voucherul este in continuare valabil, va reamintim faptul ca puteti oferi cadou voucherul dumneavoastra altei persoane.

 

4. Conform politicii YouDeal, aveti posibilitatea in termen de 10 zile lucratoare de la achizitionarea unui voucher sa solicitati returnarea acestuia fara sa fie nevoie sa motivati aceasta decizie. Totusi, pentru a imbunatati in permanenta serviciile prestate, vom putea solicita motivarea unei astfel de decizii, fara insa a va conditiona returnarea acestuia.

 

5. Ulterior acestui termen, dar nu mai tarziu de data expirarii voucherului, YouDeal va conditiona returnarea voucherului de prezentarea unui motiv intemeiat pentru care doriti sa initializati aceasta procedura.

 

6. Fiecare solicitare de returnare a voucherelor este analizata separat si este tratata cu mare seriozitate de echipa noastra. Va asiguram de bunavointa noastra si de faptul ca ne straduim sa fim pe masura asteptarilor dumneavoastra, prin urmare facem tot ce ne sta in putinta sa gasim solutiile potrivite care sa va avantajeze.

 

7. Politica de returnare a voucherelor emise de YouDeal face parte din Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.YouDeal.ro. Prin achizitionarea oricarui voucher YouDeal va reamintim faptul ca ati agreat Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului, precum si toate celelalte politici YouDeal.

 
Oferte locale Oferte active
Oferte locale
Oferte locale

Daca in termen de 10 zile din momentul achiztionarii, hotarasti ca nu mai doresti voucherul, scrie-ne pe contact@youdeal.ro, ne spui motivul tau si iti returnam banii! Pentru mai multe detalii, te rugam acceseaza Politica de retur

Relatii cu clientii
Telefon:

0754-777.716

Program de lucru:

Luni - Vineri

10:00 - 18:00

E-mail:

contact@youdeal.ro

Citeste blogul reducerilor